about...

vergelijk ons met KPN of Vodafone.

die geven telefoons weg bij een abonnement.

wij websites.

Laten we er geen doekjes om winden: je bent hier omdat je een website nodig hebt. Dus zullen we je niet vervelen met ons ‘levensverhaal’. Maar over onze achtergrond zijn er een paar dingen die waarschijnlijk wel wil weten.

Breaking News: we zijn géén techneuten

Onze ‘roots’ liggen in de wereld van magazines, reclame en marketing. Werelden met een sterke focus op content, respons en meetbaar resultaat.

Toen die wereld schakelde van print naar digitaal, leerden we WordPress kennen. WordPress veroverde de wereld en wij groeiden mee.

Inmiddels spreken we een aardig mondje HTML, CSS en nog een paar afkortingen. Maar echte techneuten zijn we nooit geworden. Zullen we ook nooit worden. Content is en blijft ons uitgangspunt. Meetbaar effect het doel. En WordPress onze beste vriend.

We kennen elkaar nog maar net en wat ik je nu ga zeggen, wil je waarschijnlijk helemaal niet horen

Als je ZZP’er of freelancer bent (of gaat worden) en honderden (of meer) euro’s gaat uitgeven aan een website, kost die je meer dan ‘ie je voorlopig gaat opleveren.

Begrijp me goed: ik zeg niet dat je net zo goed géén website kunt publiceren. Maar wat ik wél wil zeggen, is dat je moet blijven denken als een ondernemer. In kosten en baten. Oók als het gaat om je website.

Daarom kozen we met WPQS voor een fundamenteel andere aanpak.

een nuchtere, realistische kijk op websites

We hebben het niet bijgehouden, maar afgelopen jaren bouwden we tussen de 300 en de 500 WordPress websites voor mensen zoals jij: ZZP’ers, freelancers en MKB’ers. Net begonnen of gepokt en gemazeld.

 

Denk Groot.
begin klein.

We bouwen oerdegelijke websites die geen gat in je budget slaan. Overzichtelijk, strak vormgegeven, snel online en vooral: overtuigend.

Een website die vanaf dag 1 voldoet aan alle voorwaarden om een ondernemersleven lang mee te groeien met je bedrijf.

Een website bovendien waar je technisch geen omkijken hebt.

Je website kost nooit meer dan 'ie oplevert

Ondernemen is zorgen dat er meer binnenkomt dan er uit gaat. Soms lukt dat niet meteen en gaat de kost voor de baat uit. Maar als het om je website gaat, biedt WPQS je een ideale start: een volwaardige, volwassen website zonder investering.

je website is overtuigend overzichtelijk

Liever 1 pagina waar je een potentiele klant met 5 overtuigende argumenten om de oren slaat dan 5 pagina’s waar je potentiele klant (als ‘ie goed zoekt en lang genoeg blijft hangen) steeds 1 argument kan vinden.

je website is flexibel en extreem makkelijk aan te passen

Een (goede) website ‘leeft’. Past zich makkelijker dan een kameleon aan en kan van de ene op de andere dag een andere toon aanslaan om een nieuw publiek te bereiken.

je website gaat niet over jou

Slik je ego in. Doe het nu. Een (potentiële) klant is niet op zoek naar jou maar naar de oplossing van zijn probleem. Pas als dat klopt, is hij of zij geïnteresseerd in wie jij bent en waar je voor staat. Negeer die volgorde en je raakt online hopeloos de weg kwijt.

je website is onderhoudsvrij

Wordt nog wel eens vergeten, maar net als je auto heeft je website ‘regulier preventief onderhoud’ nodig. Sterker nog: bij je auto kijkt er één keer per jaar iemand onder de motorkap, bij je website dagelijks. Niet omdat het zo’n kwetsbaar systeem is, maar omdat er nu eenmaal (bijna) dagelijks software-updates zijn die je website slank, snel en veilig houden. Daar hoef jij je niet druk over te maken. Dat doen wij wel. Ga jij nou maar ondernemen…

WPQS is...
de toekomst

Wordt nog wel eens vergeten, maar net als je auto heeft je website ‘regulier preventief onderhoud’ nodig. Sterker nog: bij je auto kijkt er één keer per jaar iemand onder de motorkap, bij je website dagelijks. Niet omdat het zo’n kwetsbaar systeem is

WPQS is voor de probleemoplossers, de doorzetters, voor de halfvolle glazen en de doeners.

Wordt nog wel eens vergeten, maar net als je auto heeft je website ‘regulier preventief onderhoud’ nodig. Sterker nog: bij je auto kijkt er één keer per jaar iemand onder de motorkap, bij je website dagelijks. Niet omdat het zo’n kwetsbaar systeem is

Het idee om websites weg te geven zoals de Vodafone’s en KPN’s van deze wereld telefoons weggeven als je bij hun een abonnement sluit, hadden we al een tijdje. Het ontstond in de dagelijkse praktijk: de zoveelste klant die vertelde dat er wel een goed idee was maar geen geld voor een website. Of er niet wat ’te regelen’ viel…

Toen niet. Nu wel. Heeft te maken met de toenemende haalbaarheid, schaalbaarheid en de afnemende kosten voor met name software, hosting en licenties.

Door slim gebruik te maken van de techniek, een systematische aanpak en een paar honderd website ervaring, kunnen we het ’telecom model’ waarmaken en websites weggeven als je bij ons een abonnement afsluit.

een nuchtere, realistische kijk op websites

WPQS is niet voor iedereen

Als je website een marketingtool is, waarom laat je 'm dan ontwerpen door een techneut...?

"Waarom heb je eigenlijk een website nodig?"

Het eerste wat (potentiële) klanten doen als ze willen weten of jij degene bent die hun probleem kan oplossen, is je website bekijken. Op dat moment kan er van alles goed en van alles fout gaan. In een paar tellen (hooguit 3, zeggen de experts) vormt de bezoeker een beeld van jou, je product/dienst en je bedrijf dat ’tot het tegendeel is bewezen’ bepaalt of hij of zij zaken met je wil doen.

Wat we eigenlijk willen zeggen is dit: het maakt die eerste 3 seconden niet uit hoe goed, ervaren of professioneel jij bent. Het maakt wel uit hoe ‘goed’ je website is.

Als je website er uitziet alsof er net is ingebroken, als je de verkeerde toon aanslaat of je potentiële opdrachtgever niet serieus neemt (“Welkom op mijn website”) is je lot beslecht.

Volgens de meeste websitebouwers is een goede website een website waar alle links werken en de plaatjes lekker vlot laden. Geen speld tussen te krijgen. Alleen, als ondernemer, freelancer of ZZP’er kun je daar de hypotheek niet van betalen.

Na een paar jaar wordpress wisten we: dit moet anders.

het doel: een website die meer oplevert dan 'ie kost

Na een paar honderd websites

De harde nmiddels is WordPress miljoenen websites verder. Een paar 100 staan op onze naam. Toch zijn we nog steeds de rare jongens onder de websitebouwers. Websitebouwers beginnen bij HTML en CSS. Wij bij content. Eens een bladenmaker…

De website die jij nodig hebt, moet een potentiële klant overtuigen dat jij de oplossing bent of hebt voor zijn of haar probleem.

De website die jij nodig hebt, moet bestaande klanten het gelukzalige gevoel geven dat ze de juiste keuze maakten door met jou in zee te gaan. Zodat ze klant blijven.

Wat jij nodig hebt, gaat niet om HTML of CSS. Het gaat om content, inhoud, overtuigen en in beweging zetten. Online communicatie, verpakt in HTML.

Als dat niet o 1 webpagein kan, dan gata er iets niet goed….

ons doel: een website die vanaf dag 1 meer oplevert dan 'ie heeft gekost

Websitebouwers laten je graag geloven dat het bouwen van een website ontzettend ingewikkeld is. Dat is het ook, maar op een andere manier dan zij beweren. Een stagiar heeft binnen een kwartier een WordPress website online.