Wat we doen en hoe het werkt?

Met 300+ websites ervaring weten we als geen ander wat er moet gebeuren voor een overtuigend resultaat

Geïnteresseerd in een WPQS website? Dan wil je weten hoe het zit en wat je te wachten staat. Daarom hieronder het proces op een rijtje. Niets geheimzinnigs en eigenlijk ook niets bijzonders. Het bouwen van een website is geen rocket sience. Het is een logisch, stap-voor-stap proces. 10% techniek, 90% creativiteit, discipline en hard werken. En wat ook helpt, is meer dan 300 websites ervaring…

Het avontuur begint met deze knop

Klik ‘m, vul je gegevens in en binnen enkele minuten liggen er 2 e-mails in je inbox.

e-mail 1; wat je de komende weken mag verwachten

De zakelijke bevestiging. We zetten alle afspraken voor je op een rijtje en wat je de komende weken kunt verwachten

e-mail 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

3 e-mails

STAP 1

Het begint met de knop “Start WPQS”. Je geeft je gegevens op, gaat akkoord met de voorwaarden en machtigt ons om (ex btw) éénmalig €50 startkosten van je rekening af te schrijven en maandelijks €24. De startkosten worden binnen enkele dagen afgeschreven. De eerste maandelijkse termijn 2 weken later. Dan is je website (wat ons betreft) al online.

Je ontvangt 3 e-mails. De eerste is de zakelijke bevestiging. De tweede bevat instructies die te maken hebben met het registreren of verhuizen van je domein.

De derde gaat over hoe je content (logo, tekst, foto’s etc)  kunt aanleveren. We nemen contact met je op om te horen wat je wensen zijn en welke ideeën je hebt over je nieuwe website

STAP 2

STAP 3

Terwijl jij content verzamelt, bereiden wij de technische kant voor en registreren je domein of (als je er al een hebt) zetten de her-registratie in gang. Meestal gaat daar 24 uur overheen. In de tussentijd beginnen we aan de opzet van je website. Daarvoor gebruiken we de content die je aanlevert, soms aangevuld met stockmateriaal.

Als je website zo ver is, ben je de eerste die het hoort. Je (concept) website is op dat moment wel online, maar niet op je eigen domein en onvindbaar voor de buitenwereld, Je kunt ‘m (als je wil) wel al laten zien aan vrienden, kennissen en familie als je waarde hecht aan hun mening.

STAP 4

STAP 5

Soms slaan we de spijker op de kop (opvallend vaak – al zeggen we het zelf) en is de website in één keer wat je hoopte. Maar het kan ook zijn dat je twijfelt over de manier waarop we een foto gebruiken of (noem eens wat) het lettertype of kleurgebruik. Dan gaan we daar mee aan de slag. We hebben geen overdreven lange ontwerpers-tenen en we willen een site opleveren waar je blij en gelukkig van wordt.

Zodra we het over-en-weer eens zijn geworden met de ‘look & feel‘ en de opbouw van je website, ronden we ‘m af. We zorgen dat je website overeind blijft op een mobiel, zetten ‘m vervolgens op je eigen domein en een kopie op je ‘help site’. We koppelen je website aan Google Analytics en je Google bedrijfsprofiel zodat je website goed wordt gevonden. Tot slot maken je gebruikers-account aan.

STAP 6

STAP 7

Je krijgt een feestelijk mailtje zodra je website op je eigen domein online staat. In die mail tref je ook inloggegevens. Van je ‘echte website’ maar ook van je ‘help site’ zodat je nu en in de toekomst zonder risico kunt experimenten met WordPress. Het is nu aan jou om de wereld te laten weten dat je website gezien mag worden. Dus blaas het van de toren via mail, Facebook, Insta of welk kanaal dan ook. Hou je niet in… 🙂

Je website staat als een huis. Je hebt er geen omkijken naar. Je kunt je concentreren op je klanten, bedrijf, opdrachten en je omzet. Wij houden je website 100% scherp, up-to-date en veilig. Als je vragen hebt, als er iets niet lukt of dwars zit: laat het weten. We zijn nooit ver weg en te bereiken via mail en de chatbox op de website.

STAP 8

Beschikbaarheid deze periode

Januari '21 (0 tot 20)

nog 8 beschikbaar

Februari '21 (0 tot 20)

nog 18 beschikbaar